ProRec România
Asociaţia Română pentru Evidenţa Electronică a Datelor Medicale
 
 
EHR QTN
Calitatea sistemelor EHR
 - viziunea dezvoltatorilor –

Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Bucureşti, 8 decembrie 2009

Manifestarea organizată de Asociaţia Prorec Romania reprezintă debutul unei serii de evenimente prevăzute a se desfăşura pe parcursul a 3 ani în cadrul reţelei tematice EHR-QTN, sprijinite de CE prin programul cadru 7. Obiectivul principal îl constituie analiza aspectelor de ordin tehnic, economic şi legislativ cu privire la dezvoltarea sistemelor EHR în Romania şi gradul de conformitate al sistemelor româneşti cu noile criterii europene de calitate.Vor fi discutate criteriile QRec actuale precum si propunerile lansate de Institutul EuroRec pentru noile certificate EuroRec SEAL 2010.

La lucrari sunt invitati reprezentanti ai: Institutului EuroRec, Federatiei Europene de Informatica Medicala, Ministerului Sanatatii, Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Colegiului Medicilor din Romānia, Asociatiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatii din Romānia, Asociatiei Medicale Romāne, Asociatiei HL7 precum si ai Dezvoltatorilor de software medical.


» Program:

Imagini surprinse pe parcursul evenimentului

» Sondaj:

Rezultat Sondaj EuroRec Seal 2008-2009

Formular Sondaj EuroRec Seal 2010-2011

EHR net

Înscriere

Taxa de participare este de 100 euro. Reduceri se pot acorda la cere membrilor Prorec, ai instituţiilor de cercetare-dezvoltare precum şi în cazul înscrierilor colective (75 € al doilea participant şi 50 € următorii).

Formular de înregistrare - doar pentru completarea datelor celor deja înscrişi! Ne pare rău dar din cauza numărului mare de cereri nu mai putem accepta noi înscrieri.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la:
tel. 0728-856.969,
email: secretariat@prorec.ro.


Parteneri media


pagina medicala

MA

BMJ

IDG

 


Suport

EHR-QTN este un proiect finanţat de Comisia Eurropeană în cadrul Programului Inovaţie şi Competitivitate

CIPCIP