ProRec Romania
Asociatia Romana pentru Evidenta Electronica a Datelor Medicale

 

 

logo EuroRec

  INSTITUTUL  EUROREC este o organizatie independenta, non profit,  avand ca obiectiv major promovarea utilizarii unor siteme de evidenta electronica a datelor medicale (EHR) de cea mai inalta caliatate.
       
 

  OMS - Organizatia Mondiala a Sanatatii - agentie a Natiunilor Unite specializata pe probleme de sanatate.
       
 

  CEN/TC251 - Comitetul European de Standardizare in domeniul Informaticii Medicale - elaboreaza standarde pentru informatizarea domeniului sanitar. Aceste standarde isi propun sa asigure compatibilitatea si interoperabilitatea unor sisteme informatice independente si mentinerea modularitatii acestora.
       
    E-SANATATE - Tehnologii ale informatiei si comunicarii pentru sanatate - o mai buna ingrijire a sanatatii in Europa cu costuri mai reduse.
       
    ASOCIATIA DE STANDARDIZARE DIN ROMANIA - asociatie ce isi propune dezvoltarea de standarde nationale si participarea la standardizarea europeana, regionala si internationala.
       
 

  SRIM - SOCIETATEA ROMANA DE INFORMATICA MEDICALA - organizatie stiintifica, profesionala si non-guvernamentala ce isi propune sa promoveze cercetarea activa si dezvoltarea comunitatilor informaticii medicale in domeniul academic, comercial si medical atat in tara cat si in strainatate.